De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Foto: zo ziet de nooit uitgebrachte OnePlus 7T eruit

Sten de Bruijn
27 november 2019, 12:31
2 min leestijd
Foto: zo ziet de nooit uitgebrachte OnePlus 7T eruit

Tijdens de ontwikkeling van de OnePlus 7T zijn er allerlei kleurvarianten bekeken. De uiteindelijke keuze viel voor dit moment op een blauwe en grijze variant van het toestel. Nu is een afbeelding verschenen van een gouden 7T die nooit is uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Gouden OnePlus 7T

Het toestel is te zien op een foto die online is gezet door Hao Ran, een designer bij OnePlus. Daarbij laat hij ook weten dat er ‘tientallen’ kleurvarianten zijn ontwikkeld en bekeken tijdens het selectieproces van de OnePlus 7T.

De gouden kleur is een stuk feller dan die de fabrikant gebruikte bij bijvoorbeeld de OnePlus 3T en OnePlus 5. Dat waren wel toestellen van metaal, waarbij de OnePlus 7T een achterkant heeft van glas.

OnePlus 7T Gold

Voor de rest zien we het bekende logo en de merknaam in het wit. Tot slot valt de grote ronde cameramodule op. Bij een teardown van het toestel kwamen we er al achter dat die module geen speciale functie heeft. De fabrikant wilde de focus op drie camera’s leggen en koos daarom voor dit ontwerp.

Kleurvarianten in ontwikkelfase

Veel fabrikanten brengen maken allerlei kleurvarianten tijdens de ontwikkelfase, om vervolgens de beste kleuren te kiezen. Daarbij wordt ook goed gekeken naar de vraag vanuit de markt en kleurtrends van die tijd. OnePlus bracht de 7T uit in twee kleuren: Frostic Silver en Glacier Blue, oftewel grijs en blauw.

De luxere OnePlus 7T Pro werd uitgebracht in een andere tint blauw, namelijk ‘Haze Blue’. Dat toestel is ook te verkrijgen als luxere McLaren-editie. Daarvan bestaat de kleurstelling uit zwart met oranje accenten.

Eerder kregen we een kijkje in de keuken bij de ontwikkeling van de OnePlus 6. Ook daar was de fabrikant druk met de keuze van de juiste kleuren. Op een foto zijn tientallen varianten te zien van de achterkant van het toestel. Daarbij gaat het niet alleen om verschillende kleuren, maar ook om motieven of covers met een bepaald kleurverloop.

OnePlus 6 - kleurvarianten

Fabrikanten brengen ook regelmatig nieuwe varianten uit van bestaande toestellen. OnePlus deed dat in het verleden bijvoorbeeld met een Star Wars-editie van de OnePlus 5T, een rode OnePlus 6 of de Thunder Purple-versie van de 6T. Of we in de toekomst ook nieuwe versies gaan zien van de OnePlus 7T of OnePlus 7T Pro, is nog onbekend.

Meer weten over de OnePlus 7T (Pro)

Wil je meer weten over de nieuwste toestellen van OnePlus? Check dan onze review van de OnePlus 7T en 7T Pro. Bekijk ook onze videoreview hieronder, waarin we je in een paar minuten bijpraten over de telefoons.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Weibo
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 7T
OnePlus 7T

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu