De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Livestream: volg de onthulling van de Huawei Mate 10

Redactie
16 oktober 2017, 12:33
2 min leestijd
Livestream: volg de onthulling van de Huawei Mate 10

Vanmiddag om 14:00 uur wordt de Huawei Mate 10 officieel gepresenteerd. Met deze livestream kijk je mee naar de onthulling van de nieuwe Android-phablet.

Bekijk de Huawei Mate 10 livestream

Huawei pakt uit met een groots evenement in München, waar het naast de Mate 10 nog verschillende andere smartphones presenteert. Centraal staat de phablet zelf, maar ook de Mate 10 Lite, Mate 10 Pro en mogelijk zelfs een Mate 10 Porsche Design zouden op de planning staan. Of en wanneer welke varianten naar Nederland komen, horen we vanmiddag.

https://www.youtube.com/watch?v=XVXytij8Rno

Het evenement start om 14:00 uur Nederlandse tijd. Na afloop kun je natuurlijk op Android Planet terecht om het laatste nieuws terug te lezen. Wil je live meekijken, dan is er onderstaande livestream. Daarmee kun je de volledige presentatie, die ongeveer een uur duurt, volgen.

Meer over de Huawei Mate 10

De Huawei Mate 10 heeft hoogstwaarschijnlijk een voorkantvullend 5,9 inch-scherm. De Chinese fabrikant volgt het voorbeeld van onder andere de Samsung Galaxy S8 en LG V30, en komt met een randloos beeldscherm. Daarnaast zou zowel voorop als achterop een dubbele camera zitten; vier camera’s in totaal dus. Zo kun je achteraf de focus van foto’s aanpassen, of een scherptediepte-effect toepassen.

Huawei kondigde onlangs al de Kirin 970-chip aan, die in de Mate 10 zit. Deze beschikt over een ingebouwde kunstmatige intelligentie-chip. Die zorgt er op de achtergrond voor dat de Mate 10 niet alleen vlot loopt, maar ook slim met je accu omgaat. De Kirin 970 voorspelt de acties van de gebruiker op basis van eerder gedrag, om zo verstandiger de rekenkracht in te zetten.

Tevens worden vanmiddag verschillende varianten van het toestel aangekondigd. De Huawei Mate 10 Lite lekte al eerder uit. Die variant heeft een minder krachtige chip, maar hetzelfde design. De Mate 10 Pro biedt meer werkgeheugen en een luxueuzer design. Alle modellen beschikken over dubbele camera’s aan beide kanten. De releasedatum van de Huawei Mate 10 is nog onbekend.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Mate 10
Huawei Mate 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu