De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Motorola Moto E4 eind juni naar Nederland voor 149 euro

Thomas Haenen
12 juni 2017, 13:59
2 min leestijd
Motorola Moto E4 eind juni naar Nederland voor 149 euro

De onaangekondigde Moto E4 is verschenen bij een Nederlandse webwinkel. Het toestel verschijnt hier al deze maand voor 149 euro.

Lees verder na de advertentie.

Motorola Moto E4 release binnenkort

Geruchten over de Moto E4 zoemen al een tijdje rond, maar fabrikant Lenovo had het bestaan van het toestel nog niet officieel erkend. Toch is het toestel al plotseling opgedoken bij een webwinkel, zo ontdekte Android Planet. Het toestel dook op bij Belsimpel en werd vervolgens officieel door Lenovo voor Nederland aangekondigd. Ook de Moto E4 Plus, een variant met een grotere accu, komt binnenkort naar ons land.

De Moto E4 heeft een prijs van 149 euro, en behoort daarmee tot de goedkoopste Android-smartphones van het moment. Het toestel is verkrijgbaar in twee kleuren: goud en zwart. De Moto E4 Plus verschijnt in dezelfde kleuren en krijgt een adviesprijs mee van 179 euro.

Qua specificaties is de Moto E4 een echt instapmodel. Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Achterop zit een 8 megapixel-camera, voorop een 5 megapixel-camera. Er is een 16GB aan opslagruimte aanwezig, maar het toestel behoort wel tot de eerste met Android Nougat.

Met zijn 5,5 inch-scherm is de Moto E4 Plus een tikkeltje groter. Wel heeft dat scherm dezelfde hd-resolutie. De andere hardware is wel op elk gebied een tikkeltje beter. Zo is er 16GB opslagruimte, en 3GB werkgeheugen in plaats van 2. De accucapaciteit van 5000 mAh is bijna twee keer zo groot als andere smartphones in deze prijsklasse. Hierdoor gaat het toestel meerdere dagen op een volle acculading mee.

Motorola heeft zijn assortiment de afgelopen maanden al uitgebreid met verschillende goedkope smartphones. Zo verschenen onlangs de Moto G5 en de Moto G5 Plus, voorzien van vingerafdrukscanner en een metalen behuizing. Het absolute instapmodel van het bedrijf is de Moto C Plus, die onlangs werd aangekondigd.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto E4
Motorola Moto E4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu