Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Motorola maakt de Moto Z modulair met MotoMods’

Lars Paymans
26 mei 2016, 10:00
2 min leestijd
‘Motorola maakt de Moto Z modulair met MotoMods’

Modulaire smartphones mogen we ondertussen al voorzichtig de hype van 2016 noemen. Gelekte renders laten nu zien hoe Motorola zich met zogenaamde MotoMods de Moto Z modulair wil maken.

Lees verder na de advertentie.

Moto Z MotoMods te zien in foto’s

De renders zijn afkomstig van Evleaks, een bekende en betrouwbare naam als het op gelekte smartphones aankomt. De modulaire achterkantjes zouden bedoeld zijn voor de Lenovo Moto Z, die we naar verluidt aan het begin van juni te zien krijgen. Volgens de laatste geruchten vervangt Motorola het Moto X-merk met de Moto Z.

moto-z-droid

Zoals je op de afbeelding kunt zien, is het de bedoeling dat jij de achterkant van het toestel aanpast aan jouw behoeften. Ga je een dagje weg en wil je betere foto`s maken? Dan is de achterkant met de camera met zoom, flitser en fysieke sluiterknop een uitkomst.

De andere twee Moto Z MotoMods zijn wat minder goed te zien in de render, al zou de middelste een uitklapbaar statief kunnen bevatten, zodat je de Moto Z gemakkelijk overeind kunt zetten als je een video kijkt. De achterste MotoMod is zo onduidelijk te zien dat we niet durven te zeggen wat daar de functie van is.

Twee verschillende Moto Z-varianten

Motorola zou de Moto Z in twee varianten op de markt willen brengen, respectievelijk de Moto Z Style en Moto Z Play. De details ervan zijn echter nog erg schaars. Volgens geruchten zou het high-end model uitgerust zijn met de Snapdragon 820 en 3GB RAM, terwijl de midrange Moto Z een Snapdragon 626-chip en een 3500 mAh-accu  krijgt. Op 9 juni zouden we meer te horen krijgen over deze toestellen.

Lees ook: Opinie: Modulaire smartphones zijn niet de redding van de smartphonemarkt

LG gaf met de LG G5 de aftrap voor de modulaire smartphones in 2016. De onderkant van de G5 kun je losklikken, zodat je er andere modules op aan kunt sluiten. Een camera bijvoorbeeld, of een module om het geluid een boost te geven.

Lees het laatste nieuws over Motorola

Bron: Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Moto Z
Motorola Moto Z

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu