Netflix-tips van november: The Crown, The Irishman en meer

Erwin Vogelaar
29 november 2019, 19:24
3 min leestijd
Netflix-tips van november: The Crown, The Irishman en meer

Elke maand duiken we in het aanbod van nieuwe Netflix-series en -films. Wat mag je echt niet missen? Dit zijn onze Netflix-tips van november 2019. Lees gauw verder!

Lees verder na de advertentie.

Netflix-tips november 2019

Netflix vraagt je deze maand om even te wennen. Zowel aan het idee dat er een hele nieuwe cast voor het derde seizoen van The Crown is opgetrommeld, maar ook dat er blijkbaar tegenwoordig goede Netflix-films worden gemaakt. Gelukkig is alles in The End of the F**king World weer lekker vertrouwd fucked up.

1. The Crown (seizoen 3)

Het is even schrikken als je het derde seizoen van The Crown start, want alle acteurs zijn vervangen. Claire Foy en Vanessa Kirby zijn plots Olivia Colman en Helena Bonham Carter geworden, en ook de rest van de cast is omgeruild.

Dat komt doordat de serie een latere periode uit het leven van de koningin pakt waar iedereen wat ouder is. Wees gerust: deze wissel werkt uitstekend. De nieuwe cast is fenomenaal, net als de hele aankleding van deze unieke show.

Vind The Crown op Netflix

2. Klaus

Klaus is de eerste animatiefilm van Netflix en met deze kwaliteit volgen er hopelijk meer. De film vertelt een verhaal over het ontstaan van de kerstman. Het gaat over een postbode die een postkantoor moet openen in een stadje waar iedereen ruzie heeft. Dan ziet hij een kans, zodra hij een houthakker tegenkomt die prachtig speelgoed maakt. Wat als de kinderen uit het stadje hem een brief sturen?

Vind Klaus op Netflix

3. The Irishman

Waarom je The Irishman moet kijken? We zetten een aantal namen voor je op een rij: Martin Scorsese, Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Bobby Cannavale, Harvey Keitel… wacht, je kijkt nog niet? In de film vertelt Frank Sheeran (De Niro) over zijn misdaden in het verleden, en over het mysterie van de verdwenen vakbondsleider Jimmy Hoffa.

Vind The Irishman op Netflix

4. Atypical (seizoen 3)

Sam maakt het zichzelf niet makkelijk in het derde seizoen van Atypical. Hij gaat namelijk studeren. Zodra hij er achter komt dat maar vier van de vijf studenten op het spectrum daadwerkelijk slaagt, raakt hij in paniek. Dat zijn vriendinnetje ook nog eens seks wil, maakt het allemaal niet makkelijker. Dit is weer een hartverwarmend seizoen vol mooie, maar ook moeilijke momenten.

Vind Atypical op Netflix

5. The End of the F**king World (seizoen 2)

Eigenlijk zou deze serie geen tweede seizoen moeten hebben. Toch was The End of the F**king World te succesvol om het bij het bijna perfecte einde te laten. Dat merk je ook tijdens het kijken van dit tweede seizoen, dat desondanks de moeite waard is. Onder andere door Bonnie, een uitstekend nieuw personage dat erg veel hield van die walgelijke professor die het duo in het eerste seizoen heeft vermoord.

Vind The End of the F**king World op Netflix

Meer Netflix-tips

Heb je hier niet genoeg aan? Geen nood, want we plukken elke maand vijf nieuwe tips uit het aanbod. Check de afgelopen edities hieronder. Heb je ook al onze nieuwste Chromecast-tips gezien met kijk-en luistertips van andere diensten?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu