‘Zien: officiële afbeeldingen van Samsung Galaxy S23 Plus en Ultra’

Colin Baak
27 december 2022, 8:28
2 min leestijd
‘Zien: officiële afbeeldingen van Samsung Galaxy S23 Plus en Ultra’

Er is weer een stel Samsung Galaxy S23-renders verschenen, deze ronde gaat het om officieel materiaal, zo stelt de bron. Op de verschillende afbeeldingen zien we het Galaxy S23 Plus én S23 Ultra-model.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy S23 renders tonen Plus- en Ultra-model

De afbeeldingen zijn verschenen op de betrouwbare website 91Mobiles. Volgens de bron gaat het om de eerste officiële marketingafbeeldingen, waarop twee toestellen uit de aankomende Samsung Galaxy S23-serie te zien zijn. Naast het basismodel (Samsung Galaxy S23) verschijnen ook de Galaxy S23 Plus en Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23-render officieel

Het S23 Plus-model is te zien in het roze (of paars), terwijl de Ultra in het groen te aanschouwen is. Dit zijn nieuwe kleuren die we veel op al het promotiemateriaal zullen zien, maar natuurlijk verschijnen de smartphones ook in andere kleuren. Welke dat precies zijn, is nog de vraag.

Eerder verschenen al meerdere afbeeldingen van de komende S23-serie, maar die waren gebaseerd op blauwdrukken. De verschillen met de huidige Galaxy S22 Plus en S22 Ultra zijn minimaal. Bij laatstgenoemde zijn twee cameralenzen nu volledig in de behuizing geplaatst, terwijl die bij de voorganger nog wat uitsteken.

Presentatie op 1 februari 2023?

Op het promotiemateriaal zien we nog meer producten uit het assortiment van Samsung. Het gaat om de Samsung Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2 (Pro) en Watch 5 Pro. Daardoor kunnen we voorzichtig concluderen dat het nog even duurt, voordat Samsung nieuwe wearables introduceert.

De aankomende smartphones worden namelijk binnen enkele weken al verwacht. Op woensdag 1 februari vindt Galaxy Unpacked plaats aldus bronnen. Samsung zelf heeft officieel echter nog niks laten weten. Inmiddels is er al heel veel bekend over het nieuwe trio.

Zo lijken ze veel qua uiterlijk veel op hun directe voorgangers en worden ze allemaal voorzien van een snelle Snapdragon 8 Gen 2-chip. We verwachten verschillende verbeteringen op het gebied van de accu’s en displays. Tevens worden ze direct geleverd met Android 13 en krijgen ze jarenlang (beveiligings)updates.

Natuurlijk houden we alles voor je in de gaten! Geen nieuwtje missen? Schrijf je dan even in voor de dagelijkse en / of wekelijkse nieuwsbrief! Wist je dat je al onze artikelen, de prijsvergelijker en meer ook kunt vinden in de gratis Android Planet-app?

Het meest recente Samsung Galaxy S23-nieuws

Bron: 91Mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu