De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Officiële renders Samsung Galaxy Z Flip 4 laten platte zijkanten zien’

Mike Peek
16 juli 2022, 12:56
2 min leestijd
‘Officiële renders Samsung Galaxy Z Flip 4 laten platte zijkanten zien’

In augustus presenteert Samsung zijn volgende generatie vouwtelefoons. Van de Samsung Galaxy Z Flip 4 zijn nu al officiële renders verschenen. Het ontwerp lijkt op dat van zijn voorganger, maar toont wel wat subtiele veranderingen.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Z Flip 4 te zien op officiële renders

Voor een flitsend nieuw design hoef je de Samsung Galaxy Z Flip 4 straks niet te kopen. 91Mobiles publiceerde officiële renders van het klaptoestel in de kleur violet en die laten een smartphone zien die behoorlijk lijkt op zijn voorganger, de Galaxy Z Flip 3.

Toch past Samsung wel een paar aspecten subtiel aan. Zo zijn de zijkanten van de telefoon niet langer bol, maar plat. Ook lijken de knoppen op het toestel iets groter te worden. Daardoor laten ze zich hopelijk gemakkelijker indrukken. Daarnaast steken de camera’s wat verder uit de behuizing. Dat kan betekenen dat de Zuid-Koreaanse fabrikant betere lenzen gebruikt.


Op deze renders lijkt de Samsung Galaxy Z Flip 4 ook iets dikker te zijn dan zijn voorganger. Dat wekt geen verbazing, want we lazen eerder al dat de Samsung Galaxy Z Flip 4 een grotere accu krijgt. In onze review van de Galaxy Z Flip 3 waren we kritisch over de batterijduur, dus dat is goed nieuws. Hopelijk gaat het nieuwe toestel ook bij zwaar gebruik minimaal een dag mee.

Dit verwachten we nog meer in augustus

Samsung presenteert de Galaxy Z Flip 4 hoogstwaarschijnlijk tijdens een eigen event in augustus. Daar verwachten we ook de Galaxy Z Fold 4 te zien. Dat vouwtoestel klap je open tot een kleine tablet van 7,6 inch. Het lijkt te gaan om een vrij beperkte upgrade ten opzichte van zijn voorganger, de Galaxy Z Fold 3.

Naast deze foldables lanceert Samsung op het event vermoedelijk ook de Galaxy Watch 5 en Galaxy Watch 5 Pro met een groot 46 millimeter-display. Opvallend is dat de smartwatches geen draaiende rand meer krijgen. Dat was jarenlang het handelsmerk van Samsungs slimme horloges.

Meer Samsung-nieuwtjes lezen? Houd dan onze website in de gaten. Schrijf ook even in voor de Android Planet nieuwsbrief en download de Android Planet-app. Tot slot kun je ons volgen op Instagram of Facebook.

Lees meer over Samsung:

Bron: 91mobiles
Bronnen afbeeldingen: OnLeaks, 91mobiles, 91mobiles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Samsung Galaxy Z Flip 4

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu