Samsung verkoopt 1 miljoen smartphones en tablets per dag

Gijs Ettes
29 oktober 2013, 9:10
1 min leestijd
Samsung verkoopt 1 miljoen smartphones en tablets per dag
Samsung verkoopt

Tijdens de Samsung Developers Conference gaf David Eun, topman bij de Zuid-Koreaanse fabrikant, aan dat Samsung 1 miljoen smartphones en tablets per dag verkoopt. Samsung verkoopt zoveel mobiele apparaten mede dankzij het succes van de Galaxy S4 en de recent uitgebrachte Galaxy Note 3. Onlangs gaf het bedrijf aan van eerstgenoemde reeds 40 miljoen exemplaren te hebben verkocht.

Volgens Eun is de volgende stap dat Samsung zijn mobiele apparaten met elkaar verbindt, zodat deze beter met elkaar samenwerken. “We hopen samen met [de ontwikkelaars] ‘s werelds grootste platform voor content, services, apps en advertenties te bouwen”, aldus Eun.

Lees verder na de advertentie.

Om dat laatste te bereiken heeft Samsung vijf nieuwe Software Development Kits (SDK’s) geïntroduceerd om ontwikkelaars naar zijn eigen platform te lokken. Met de SDK’s moet het makkelijker zijn software te ontwikkelen die (samen)werkt op verschillende platforms, zoals mobiel en tv.

Zo stelt de Samsung Multiscreen SDK ontwikkelaars in staat met één actie apparaten te koppelen, zodat content uitwisselen tussen de apparaten sneller verloopt. De Samsung Mobile SDK bevat software die betrekking heeft op mobiele apparaten, waarbij aan S Pen gedacht kan worden.

Lees meer over Samsung

Meer te weten komen over Samsung? Bekijk dan de Samsung toestelpagina of lees de Galaxy S4 review. Hieronder vind je het meest recente nieuws omtrent de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu