De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Sony presenteert nieuwe smartphones op 27 februari

Erwin Vogelaar
18 januari 2017, 19:12
2 min leestijd
Sony presenteert nieuwe smartphones op 27 februari

De Sony MWC 2017 uitnodigingen zijn verstuurd. Op 27 februari vlak voor het Mobile World Congress zal het bedrijf mogelijk twee nieuwe smartphones onthullen.

Lees verder na de advertentie.

Sony MWC 2017

Een voor een kondigen de verschillende fabrikanten aan wanneer ze hun nieuwe producten gaan onthullen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Sony is er op 27 februari vroeg bij, want om half negen ‘s ochtends zal het bedrijf zijn nieuwe smartphones presenteren. Verwacht wordt dat Sony met twee nieuwe midrange-toestellen naar Barcelona komt, namelijk de Xperia XZs en Xperia XA1. De Xperia XZ Premium, het nieuwe vlaggenschip van Sony, zal nog even op zich laten wachten tot later dit jaar.

sony mwc 2017

Vorig jaar heeft Sony MWC gebruikt om de Xperia X, Xperia XA en de Xperia X Performance te presenteren. Het is goed mogelijk dat Sony dit jaar de opvolgers van deze toestellen aankondigd. MWC is voor vele fabrikanten de plek voor midrange-toestellen en daar zitten vaak bijzonder goede smartphones tussen. Er zijn genoeg mensen die niet het nieuwste van het nieuwste nodig hebben, maar bijvoorbeeld wel een vlot toestel met een leuke camera willen. In onze reviews werden we het meest blij van de Xperia X Performance, maar over het algemeen werden we niet overdonderd door het nieuwe aanbod van Sony. Hopelijk weet het bedrijf dit jaar aantrekkelijkere toestellen op de markt te zetten.

Naast Sony zal Lenovo al een dag eerder zijn nieuwe Moto-smartphone onthullen. Het gaat hier waarschijnlijk om de Moto G5 (Plus). Mogelijk zal Lenovo de kans ook aangrijpen om nieuwe Moto Mods te laten zien. Ook Huawei gaat op deze dag los. In tegenstelling tot Lenovo en Sony zal Huawei wel zijn nieuwe vlaggenschip onthullen. Mogelijk gaat het hier om de Huawei P10. In de komende weken zullen ongetwijfeld meer bedrijven hinten naar hun aankondigingen tijdens MWC 2017. Zodra de toestellen onthuld worden lees je het natuurlijk hier op Android Planet.

Lees het laatste nieuws over Sony

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia XA1
Sony Xperia XA1

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu