Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Specs en foto Sony Xperia Z3 Tablet Compact uitgelekt’

Gijs Ettes
25 augustus 2014, 10:11
1 min leestijd
‘Specs en foto Sony Xperia Z3 Tablet Compact uitgelekt’
Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Afgelopen weekend lekte op de Facebookpagina van Sony Xperia al een vermeende foto van de Xperia Z3 Tablet Compact en de aankomende Android Wear-smartwatch van Sony uit en nu lijkt hetzelfde te zijn gebeurd met de specificaties van eerstgenoemde. De compacte tablet zou voorzien zijn van een 8 inch-scherm met een 1080p-resolutie, Sony’s Triluminos technologie met X-Reality en een speciale antireflectiecoating.

Daarnaast zou de Xperia Z3 Tablet Compact beschikken over een Snapdragon 801-chip met vier 2,5GHz-kernen. De processor (MSM8974AC) zou iets sneller zijn dan die in de Xperia Z2 Tablet, die een maximale kloksnelheid van 2,3GHz heeft. Verder heeft de Z3 Tablet Compact naar verluidt 3GB aan werkgeheugen, 16GB opslag, een 8 megapixel-camera uit de stal van Sony en een 4500 of 5000 mAh-accu.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast ligt in de lijn der verwachting dat het Android-toestel is voorzien van ondersteuning voor 4G, nfc en bluetooth 4.0. Uit de doos draait de tablet vermoedelijk op de laatste versie van Android 4.4 (KitKat). Een presentatie tijdens de IFA volgende maand (5-10 september), lijkt best aannemelijk. Dan wordt ook de onthulling van de SmartWatch 3 en de Smartband Talk verwacht.

Zoals je kunt zien in de foto hierboven wordt de Sony Xperia Z3 Tablet Compact waarschijnlijk waterbestendig, net als de Xperia Z2 Tablet. Onze uitgebreide ervaringen met laatstgenoemde tablet lees je in deze review.

Lees meer over Sony

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu