sony xperia z3 compactHoewel het nog wachten is op de compacte versie van de Xperia Z2, lijkt Sony al te werken aan de Xperia Z3 Compact. Op het Chinese forum Digi-Wo, waar eerder kiekjes van de Xperia Z3 werden geplaatst, zijn een viertal vage foto’s van het vermeende toestel opgedoken. De Xperia Z3 Compact zou beschikken over een 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Ter vergelijking: de Xperia Z1 Compact heeft een 4,3 inch-scherm met een 720p-resolutie.

Over de overige specs van het toestel is niets bekend. Naar verwachting zullen ze weinig afwijken van die van de Xperia Z3, net zoals dat het geval was bij de Xperia Z1 en zijn kleine broertje. Wellicht beschikt de Z3 Compact over een vlotte 2,5GHz-quadcore-processor en twee camera’s met 20,7 en 2 megapixels (frontcamera).

Xperia Z3 Compact foto’s

De beste Xperia Z1 Compact aanbiedingen

Wie geen zin heeft om op de Xperia Z3 Compact te wachten, kan gaan voor de Xperia Z1 Compact. Ons uitgebreide oordeel over dat toestel lees je in de Xperia Z1 Compact review. Hieronder hebben we de beste actuele aanbiedingen voor je uitgelicht.

Het laatste nieuws over Sony

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android Smartphones.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.