Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Samsung Galaxy A6 Plus

De Samsung Galaxy A6 Plus is een nieuwe midranger en tevens de grotere variant van de Galaxy A6. Het toestel heeft goede specs, een groot en scherp scherm en dubbele camera aan de achterkant.

Onder de motorkap zit een Snapdragon 450-chip met octacore-processor, 3GB RAM en 32GB opslag. Dat is ruim voldoende om al je apps vloeiend te draaien, media op te slaan en te multitasken. Ook fijn: het toestel draait op Android 8.0 (Oreo) en beschikt daarmee over een recente versie van het mobiele besturingssysteem.

Pluspunten Galaxy A6

  • Randloos amoled-scherm meet 6 inch
  • Mooi design en redelijk vlotte specs
  • Dubbele camera voor bokeh-foto’s

Minpunten Galaxy A6

  • Processor is niet de snelste
  • Samsung-skin is niet voor iedereen

Infinity display en goede specs

Opvallend aan de Galaxy A6 Plus is het 6 inch-scherm, dat bijna de hele voorkant vult. Samsung noemt het een ‘infinity display’, een term die je waarschijnlijk ook kent van de Galaxy S9, Galaxy S9 Plus en Galaxy A8 (2018). Driekwart van de voorkant wordt ingenomen door het display, dat door de resolutie van 2220 bij 1080 pixels lekker scherp oogt. Ideaal voor als je veel browst, Netflix-films en -series kijkt of graag een spelletje speelt.

Samsung Galaxy A6 officieel

Ook onder de motorkap is de Galaxy A6 Plus goed voorzien. De smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 450-chip met een octacore-processor, 3GB RAM en 32GB aan opslagruimte. Bovendien er een flinke 3500 mAh-accu aanwezig en een vingerafdrukscanner aan de achterkant.

Ook opvallend is de dubbele camera aan de achterkant (16 + 5 megapixel), die beschikt over de Live Focus-modus. Dit is Samsungs benaming voor de portretmodus om bokeh-foto’s te maken, waarbij de achtergrond wazig is en de voorgrond extra scherp op beeld wordt gezet. Voor het maken van selfies en videobellen is een 24 megapixel-frontcamera aanwezig.

Samsung Galaxy A6 Plus prijzen en aanbiedingen

Bekijk hieronder de meest scherpe Samsung Galaxy A6 Plus aanbiedingen van dit moment.

Samsung Galaxy A6 Plus video

Bekijk alle Samsung Galaxy A6 Plus video's

Laatste berichten

Samsung: ‘Meer nieuwe features voor midrange smartphones’

Samsung: ‘Meer nieuwe features voor midrange smartphones’

2 min
Nieuws
Samsung verandert van smartphonestrategie en gaat de nieuwste technologische features niet meer als eerste introduceren op zijn dure telefoons. In plaats daarvan krijgen midrange toestellen zoals de Galaxy A-serie de primeur, in de hoop dat meer consumenten zo'n model aanschaffen.
Tip: Samsung geeft 50 euro cashback op Galaxy A8, A6 en A6 Plus

Tip: Samsung geeft 50 euro cashback op Galaxy A8, A6 en A6 Plus

2 min
Deals
Ben je van plan een Samsung-smartphone te kopen, maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan zijn de Galaxy A8, Galaxy A6 en Galaxy A6 Plus interessante opties. Door een tijdelijke cashbackactie haal je ze bovendien extra voordelig in huis.

Download onze app

Download onze app