Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Samsung Galaxy S9 livestream: volg de onthulling hier

Thomas Haenen
25 februari 2018, 17:42
2 min leestijd
Samsung Galaxy S9 livestream: volg de onthulling hier

Vanavond om 18:00 uur Nederlandse tijd vindt in Barcelona een nieuwe editie van Samsung Unpacked plaats. Met deze Samsung Galaxy S9 kun je de onthulling van het nieuwe toptoestel live volgen. 

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de Samsung Galaxy S9 livestream

Hoewel veel details van Samsungs nieuwe smartphones al zijn gelekt, wordt de Galaxy S9 pas vanavond aangekondigd. Voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona organiseert het bedrijf een nieuwe editie van Unpacked, waar de smartphone voor het eerst aan het publiek wordt getoond. Hoewel het evenement helaas niet open is voor het gewone publiek, kun je er via onderstaande livestream toch bij zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=8GdA4z9G4Qg

Het evenement start om 18:00 uur Nederlandse tijd en duurt waarschijnlijk ongeveer een uurtje. Heb je geen tijd om het live te kijken, of net alles gemist? Geen probleem. Na afloop lees je alles over de Galaxy S9 op Android Planet. Of doe alvast snel mee aan onze Samsung Galaxy S9 prijsvraag en misschien heb jij de smartphone straks gratis en als eerste in huis!

Meer over de Samsung Galaxy S9

Samsung zet dit jaar vooral in op de camera. De Galaxy S9 heeft naar verwachting een enkele lens achterop met een variabele diafragma. Klinkt ingewikkeld, maar het zorgt ervoor dat het toestel onder alle lichtomstandigheden snel scherpe foto’s kan maken. De Galaxy S9 Plus heeft twee cameralenzen achterop. Zo voeg je een kek scherptediepte-effect toe aan je foto’s, vergelijkbaar met de portretmodus op de iPhone X.

Aan het design maakt Samsung weinig aanpassingen. De Galaxy S9 heeft een voorkantvullend, randloos scherm, door Samsung het ‘infinity display’ genoemd. De balken boven en onder het beeld zijn iets kleiner. Nieuw zijn ook de stereospeakers, die voor beter geluid moeten zorgen. Aan de binnenkant is de Galaxy S9 bovendien krachtiger en energiezuiniger dan zijn voorganger.

Wanneer is de Galaxy S9 release in Nederland?

Waarschijnlijk hoeven we niet lang te wachten tot Samsungs nieuwe smartphones in Nederland te koop zijn. Verschillende bronnen beweren dat de Galaxy S9 release namelijk gepland staat voor 8 maart. Bovendien kun je direct na de aankondiging al een pre-order plaatsen, om er zeker van te zijn dat je het toestel op dag één in huis hebt. Via onze prijsvergelijker vind je de aanbiedingen voor losse Galaxy S9 prijzen en de Galaxy S9 met abonnement.

Het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu