Terugkijken: de presentatie van de Samsung Galaxy S9

Redactie
26 februari 2018, 14:04
1 min leestijd
Terugkijken: de presentatie van de Samsung Galaxy S9

Het is je vast niet ontgaan dat gisteravond de Samsung Galaxy S9 en S9 Plus uit de doeken zijn gedaan. Heb je de aankondiging gemist, of wil je de presentatie nog eens rustig terugkijken? Check dan deze video.

Samsung Galaxy S9 terugkijken

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar mogelijk heb je de presentatie van Samsungs nieuwe toptoestellen gisteren gemist. De smartphones werden onthuld op een Unpacked-event tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Daar stond Samsung uitgebreid stil bij de nieuwe features van het toestel, zoals de verbeterde camera, AR Emoji en vernieuwde hardware.

https://www.youtube.com/watch?v=8GdA4z9G4Qg

Via de YouTube-video hierboven (vanaf 33.15 minuten) kijk je de gehele presentatie terug. De keynote duurt iets meer dan een uur, waarin diverse Samsung-medewerkers je bijpraten over het nieuwe toestel.

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus liggen vanaf 16 maart in de winkels voor respectievelijk 849 en 949 euro. Meer weten? Check de preview van de Samsung Galaxy S9 voor onze eerste indrukken. Houd Android Planet de komende dagen in de gaten (via de Android Planet-app, nieuwsbrief of Twitter) voor al het nieuws rondom het Mobile World Congress.

Check ook onze previewvideo van de Galaxy S9

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu