Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar 2018!

Thomas Haenen
1 januari 2018, 9:30
2 min leestijd
Android Planet wenst je een gelukkig nieuwjaar 2018!

Android Planet wenst al zijn lezers een gelukkig nieuwjaar! We blikken nog één keer terug op de mooiste momenten van de voorbije maanden en vooruit op wat we allemaal van 2018 kunnen verwachten.

Gelukkig nieuwjaar 2018!

De kurken zijn uitgeknald, het vuurwerk afgestoken en de champagnekater hopelijk niet al te zwaar. Na een knallende nieuwjaarsnacht wensen we jullie een sprankelend 2018. Veel Android-fabrikanten beginnen het jaar goed, want dit voorjaar verwachten we aankondigingen van onder andere de Samsung Galaxy S9, Huawei P11 en andere toestellen. Van driedubbele camera’s tot e-sim tot opvouwbare schermen: het wordt een jaar vol technische hoogstandjes.

De afgelopen week hebben we op Android Planet al teruggeblikt op onze favoriete smartphones en het belangrijkste nieuws van 2017. Hieronder zetten we onze terugblikken voor je op een rijtje, mocht je ze gemist hebben. Morgen blikken we daarnaast nog uitgebreid vooruit op het aankomende jaar.

android planet app-interview

2017: ons beste jaar ooit

Namens het hele team van Android Planet willen we jou, de lezer, ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar. Met zo’n veertien miljoen bezoekers hebben we ons beste jaar ooit achter de rug. We maakten wereldnieuws met verhalen over de terugkeer van Palm op de mobiele markt en Huawei’s ongevraagde Quik-app. Ook lanceerden we dit jaar de Android Planet-app en hebben we onze prijsvergelijker flink verbeterd.

Maar ook in 2018 beloven we niet stil te zitten. Niet alleen met het laatste nieuws, de meest uitgebreide reviews en de diepgaande achtergrondartikelen die je van ons gewend bent, maar ook door de vele ontwikkelingen op Android-gebied nog begrijpelijker te maken op nieuwe manieren. We hebben flinke plannen, dus houd ons ook komend jaar in de gaten. Meld je nu aan voor de Android Planet nieuwsbrief, dan hoef je niets te missen!

En heb je opmerkingen, feedback of tips? Je bent altijd welkom om het door te sturen via het contactformulier.

We willen onze lezers nogmaals bedanken voor een geweldig 2017. Samen met jullie hopen we 2018 een minstens zo mooi jaar te maken!

Peter, Thomas, Wouter, Lars, Rick, Erwin, Declan, Danny, Roel, Liesbeth, Heini en Roger. 

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu