De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Huawei geeft P20 Plus 4000 mAh-accu en always on-display’

Wouter Nijsen
18 februari 2018, 10:50
1 min leestijd
‘Huawei geeft P20 Plus 4000 mAh-accu en always on-display’

De Huawei P20 Plus, een grotere variant van de P20, krijgt waarschijnlijk een flinke 4000 mAh-accu en always on-display. XDA Developers heeft aanwijzigingen daarvan gevonden in de firmware van Huawei.

Huawei P20 Plus features gelekt

Met een always on-display wordt informatie, zoals meldingen, het resterende accupercentage en de tijd, te allen tijde op het scherm getoond, ook wanneer je het toestel niet gebruikt. De features is al op verschillende smartphones te vinden, maar wordt nu dus ook toegevoegd aan de P20 Plus. De Mate 10 Pro, het Huawei-vlaggenschip van een aantal maanden geleden, heeft de feature ook door zijn amoled-scherm.

Huawei P20-camera's

Een andere mogelijke overeenkomst tussen de P20 Plus en Mate 10 Pro is de 4000 mAh-accu. Door de grote batterij kan de Mate 10 Pro zo’n twee dagen op een volle lading mee, en waarschijnlijk is dat met de P20 Plus ook het geval. De reguliere Huawei P20 zou een 3320 mAh-accu hebben, wat iets groter (3200 mAh) is dan de batterij van de P10.

Meer over de Huawei P20-serie

De nieuwe Huawei-toestellen zien hoogstwaarschijnlijk op 27 maart, tijdens een event in Parijs, het levenslicht. Volgens de laatste geruchten beschikken de smartphones over een nieuw design met een randloos scherm, snellere hardware en betere camera’s. De P20 zou drie camera’s aan de achterkant en een scherm met een ‘notch’ (een uitsnede aan de bovenkant) hebben.

Ook interessant: Dit kan de Huawei P20 mogelijk met drie camera’s

Meer weten over de toestellen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief of download de Android Planet-app, zodat je op de hoogte blijft van het laatste Huawei-nieuws!

Lees meer over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei P20 Pro
Huawei P20 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu