‘Gelekte render toont design OnePlus 3’

Wouter Nijsen
17 mei 2016, 10:07
2 min leestijd
‘Gelekte render toont design OnePlus 3’

Er is een  officiële render van de OnePlus 3  opgedoken. Te zien is dat de smartphone een volledig metalen behuizing krijgt. Ook zijn er een aantal specificaties gelekt.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de OnePlus 3 render

De render is online gezet door de smartphonelekker Evan Blass (@evleaks). De afbeelding laat zien dat de OnePlus 3  lijkt  op een combinatie van de OnePlus 2 en HTC 10, waarbij de metalen achterkant het meest in het oog springt. Bij voorgaande toestellen koos OnePlus voor een plastic behuizing met een ruwe achterkant. Met zijn nieuwe vlaggenschip lijkt het bedrijf hier dus vanaf te stappen. Door de cameralens die uitsteekt  en antennestrepen aan de boven- en onderkant doet het design van de OnePlus 3 denken aan de HTC 10. Aan de voorkant is een vingerafdrukscanner te zien, terwijl aan de onderkant een usb-c-poort zichtbaar is.

Volgens Blass wordt de OnePlus uitgerust met een amoled-scherm en 3000 mAh-accu. Hiermee  is de accu kleiner dan die van de OnePlus 2 (3300 mAh), al moet het amoled-display voor een betere kleurweergave zorgen.

Wat we weten over de OnePlus 3

De afgelopen weken is al het een en ander over de OnePlus 3 gelekt. Zo zou de smartphone voorzien zijn van een Snapdragon 820-chip met 4GB of 6GB aan RAM. Voor apps en media is waarschijnlijk 32GB opslagruimte aanwezig, al is het onduidelijk of dit kan worden uitgebreid. Bij de OnePlus 2 is dit niet mogelijk, terwijl de goedkopere OnePlus X wel een micro-sd-slot heeft.

Het scherm meet mogelijk 5,5 inch en heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Ook aannemelijk is een usb-c-poort  voor snel opladen  en de nieuwste versie van OxygenOS, dat is gebaseerd op Android 6.0. Meer over de telefoon lees je in ons overzicht met de laatste OnePlus 3 geruchten. OnePlus heeft (nog) niet bekendgemaakt wanneer de OnePlus 3 wordt aangekondigd, al lijkt dit niet lang meer te duren.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu