Uitgelekt: scherpste Xperia Z3 Compact foto’s tot nu toe – update
Gijs Ettes

Xperia Z3 Compact foto'sDe scherpste Xperia Z3 Compact foto’s die we tot nu toe hebben gezien, zijn uitgelekt. Ze tonen het relatief kleine Sony-toestel in vier verschillende kleuren: wit, rood, zwart en groen. Naar verwachting wordt de opvolger van de Xperia Z1 Compact overmorgen  onthuld op Sony’s persconferentie tijdens de IFA in Berlijn. De specs van de Z3 Compact zijn vrijwel identiek aan die van de grote Xperia Z3, met als enige verschil het kleinere 4,6 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels.

Voor de rest beschikt de smartphone dus over een Snapdragon 801-chip (met een hogere kloksnelheid van 2,5GHz), 3GB aan werkgeheugen en dezelfde 20,7-megapixel-camera die te vinden is in zijn voorganger. Ook ondersteuning voor 4G en nfc is aannemelijk.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bekijk de Xperia Z3 Compact foto’s

Update: ook alle  specificaties van de Xperia Z3 Compact zijn bekend:

  • 4,6 inch-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • 2,5GHz-quadcore-processor (Snapdragon 801)
  • 16GB aan opslagruimte (uitbreidbaar), 2GB aan werkgeheugen
  • 127 x 64.9 x 8.6 millimeter, 129 gram
  • 20,7 megapixel-camera, 2,2 megapixel-frontcamera
  • 2600 mAh-accu, IP68-certificatie (stof- en waterbestendig)

De beste Sony Xperia Z1 Compact aanbiedingen

Wie geen zin heeft om op de Z3 Compact te wachten, kan gaan voor de Xperia Z1 Compact. Ons uitgebreide oordeel over dat toestel lees je in de Xperia Z1 Compact review. Hieronder hebben we de beste actuele aanbiedingen voor je uitgelicht.

Het laatste Sony-nieuws

Hieronder vind je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot Sony. Op zoek naar een ander model? Kijk dan in het overzicht van Sony Android Smartphones.

(Via)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.