De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Deze maand op Android Planet: alles over de Google Assistent

Thomas Haenen
3 augustus 2018, 16:40
2 min leestijd
Deze maand op Android Planet: alles over de Google Assistent

In augustus staat de Google Assistent centraal op Android Planet! Van de beste vragen voor het stemgestuurde hulpje tot de handigste acties: we duiken er deze maand dieper in met ons maandthema.

Lees verder na de advertentie.

Google Assistent maandthema

We houden je natuurlijk al dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws, maar bij Android Planet duiken we ook geregeld de diepte in. Iedere maand zetten we daarom een nieuw thema centraal, en bieden we je tips, achtergrondverhalen en interviews rondom dat thema.

Hét belangrijkste thema van deze maand is ongetwijfeld de Google Assistent. De Nederlandse versie is sinds kort beschikbaar – hoewel dat niet voor iedereen geldt. Zo hebben we hier eindelijk de kans om kennis te maken met Google’s stemgestuurde assistent. Daarom duiken we deze maand dieper in de Google Assistent: wat kun je er allemaal mee, hoe werkt het en wat voor grootse plannen heeft Google voor de toekomst?

Google Home Mini aanbieding

Tijdens dit maandthema leer je alles om de Google Assistent optimaal te benutten. Zo kun je rekenen op een overzicht met de grappigste Google Assistent antwoorden, Actions on Google die we graag toegevoegd zouden zijn en een overzicht van alle apparaten waar je straks mee kunt praten – van smartphones tot speakers tot zelfs je auto of koelkast.

Om de komst van de Google Assistent te vieren, geven we deze maand ook enkele exemplaren van de Google Home Mini weg. Hoewel deze stemgestuurde speaker pas later dit jaar Nederlands spreekt, is het ook in het Engels een bijzonder handig hulpje. Houdt Android Planet dus goed in de gaten de komende weken om te ontdekken hoe je kans maakt!

Houd Android Planet dus in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of download de gratis Android Planet-app om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen.

Wat mogen we niet missen?

Zijn er onderwerpen die we volgens jou absoluut niet mogen overslaan deze maand, of heb je alvast een suggestie voor een volgend maandthema? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht, of stuur een mailtje naar redactie@androidplanet.nl.

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu