De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Samsung Galaxy Note 10 Lite krijgt driedubbele camera en hoofdtelefooningang’

Michel van 't Klaphek
4 december 2019, 20:19
2 min leestijd
‘Samsung Galaxy Note 10 Lite krijgt driedubbele camera en hoofdtelefooningang’

Samsung brengt binnenkort een goedkopere versie van de Galaxy Note 10 uit. Dit toestel heeft natuurlijk een S Pen, driedubbele camera en opvallend genoeg een hoofdtelefooningang.

Lees verder na de advertentie.

Samsung Galaxy Note 10 Lite renders

Dat kan worden opgemaakt uit de eerste renders van het toestel. De op geruchten gebaseerde plaatjes zijn online gezet door OnLeaks. De bekende telecominsider werkt samen met 91Mobiles, een Indiase telefoonblog. Jammer genoeg zijn de renders behoorlijk duister. Desondanks is het mogelijk om hieruit enkele interessante details op te maken.

samsung galaxy note 10 lite renders

Het eerste dat opvalt aan het design van de Samsung Galaxy Note 10 Lite is het voorkantvullende scherm. Precies in het midden zit een uitsparing voor de selfiecamera, net als bij de ‘gewone’ Note 10 en Note 10 Plus. Volgens OnLeaks krijgt de Lite-versie van beeldscherm van tussen 6,5 en 6,7 inch. Hij zou hiermee een slag kleiner zijn de reguliere Note 10, die een 6,8 inch-display heeft.

Verder valt de vierkante cameramodule aan de achterkant op. Heel goed is het niet te zien, maar het lijkt erop dat de Galaxy Note 10 Lite een drie sensoren krijgt. De achterkant is volgens OnLeaks van glas. Waarschijnlijk zit er een vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt. Er is in ieder geval geen fysieke knop zichtbaar op de renders.

Wel zichtbaar is de hoofdtelefooningang in de behuizing. Dit zou een opvallende keuze vanuit Samsung zijn, omdat de huidige Note 10 (Plus) geen 3,5mm-poort heeft. Uiteraard is ook de S Pen weer van de partij. De stylus is immers het handelsmerk bij uitstek van de Note-serie. Tot slot vermeldt OnLeaks dat de Galaxy Note 10 Lite in sommige landen als Galaxy A81 verkocht gaat worden. Of Nederland hierbij hoort, weten we niet.

Aankomende Samsung-telefoons

De afgelopen dagen zijn vrijwel alle aankomende telefoons van Samsung vroegtijdig uitgelekt. Het begon allemaal met de Galaxy S11 renders, waarna de S11e zijn gezicht liet zien. Niet lang daarna kwamen ook de eerste beelden van de vermoedelijke Galaxy S11 Plus naar buiten. Gisteren kon ook de Galaxy A91 aan dit lijstje toegevoegd worden, en nu dus ook de Note 10 Lite/Galaxy A81.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Samsung Galaxy Note 10 Lite
Samsung Galaxy Note 10 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu