De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Gids: zo maak je jouw smartphone veiliger

Thomas Haenen
1 min leestijd
Beveiliging

Android heeft een slecht imago als het gaat om veiligheid. Dat is niet geheel onterecht. Regelmatig lezen we namelijk over nieuw ontdekte malware en lekken in het besturingssysteem. Ook duiken er om de haverklap apps op in de Play Store die stiekem over gevaarlijke virussen beschikken. Google is druk bezig om wat aan dit imago te doen en Android voor iedereen veiliger te maken. Maar hoe weet je zeker dat je zelf veilig blijft?

Op deze pagina lees je meer over het beveiligen van je Android-smartphone. Denk bijvoorbeeld aan de beste wachtwoordmanagers om je gevoelige gegevens geheim te houden, of een lijst met de beste antivirus-apps voor je smartphone. Daarnaast kijken we naar wat Google zelf doet: werkt Google Play Protect, en hoe herken je gevaarlijke apps in de Play Store? Met deze artikelen ben je nét wat veiliger op je smartphone.

Lees alle artikelen uit onze beveiligingsgids voor Android-smartphones

Lees verder na de advertentie.

Regelmatig breiden we dit overzicht uit met nieuwe artikelen, zodat je altijd op de hoogte bent. Heb je nog meer vragen die niet beantwoord worden met deze artikelen? Laat dan van je horen via ons contactformulier, en wellicht nemen we jouw vraag mee in een volgende tip.

Heeft dit artikel je geholpen?

Beveiliging archief

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu