De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 39

Colin Baak
1 oktober 2021, 17:09
2 min leestijd
Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 39

Een nieuwe week en dus weer nieuwe updates, maar ook deze ronde was het allemaal niet al te spannend. Benieuwd of er voor jouw toestel nieuwe software te downloaden is, lees dan snel verder!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 39 – 2021

Wekelijks publiceren we tientallen nieuwtjes op Android Planet over nieuwe toestellen, apps, geven we tips, plaatsen we video’s en lees je er alles over smartphone-updates. Om alles netjes bij te houden hebben we enkele grote update-overzichten gepubliceerd. Check dan ook het Android 11 update-overzicht en natuurlijk het Android 12 update-overzicht, voor de versie van het besturingssysteem die later dit jaar volgt.

Dan is er ook nog het grote beveiligingsupdate-overzicht, waarin je snel ziet tot wanneer jouw smartphone beveiligingsupdates krijgt. Die patches zijn ook erg belangrijk, want die helpen je toestel beschermen tegen adware, malware, ransomware of bijvoorbeeld fleeceware.

In dit wekelijkse overzicht, dat we elke vrijdag publiceren, houden we alle updates netjes voor je bij. Zo weet je het direct wanneer er een update voor jouw toestel uitrolt, zowel een versie-update als een beveiligingspatch. Zie je de smartphone die jij hebt wel in onderstaande lijst staan, maar heb jij nog geen update gezien? Wees gerust, de uitrol kan even op zich laten wachten, dus gewoon een kwestie van geduld hebben.

Asus

Motorola

Nokia

  • Nokia 6.2 – Beveiligingsupdate september 2021
  • Nokia X20 – Beveiligingsupdate september 2021
nokia x20

Samsung

Sony

Niet direct een update te zien? Even geduld

Er worden jaarlijks honderden toestellen uitgebracht, dus het kan makkelijk dat jouw toestel niet genoemd is in bovenstaande lijst. Updates rollen regelmatig van de band, dus misschien heb jij volgende ronde meer geluk. Zo’n uitrol kan ook eerst beginnen in andere landen, waardoor je ook simpelweg nog even wat geduld moet hebben.

Heb jij een update ontvangen op jouw toestel of tablet? Laat het ons dan direct weten, bijvoorbeeld door een mailtje te sturen naar redactie@androidplanet.nl! Natuurlijk kun je ons ook vinden op Facebook, Instagram en Twitter. Tot slot kun je natuurlijk ook een reactie achterlaten in onderstaande reacties als jij een update ziet. Dank!

Hoe Android-updates jouw smartphone vernieuwen en beschermen

Fred, Frans, Wim, Edwin: dank voor het melden!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Motorola Edge 20 Lite
Motorola Edge 20 Lite

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu