Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zo scoor je een maand Disney Plus voor 1,99 euro

Colin Baak
8 september 2022, 13:03
2 min leestijd
Zo scoor je een maand Disney Plus voor 1,99 euro

In Nederland kunnen we al enkele jaren genieten van Disney Plus. Op 8 september 2022 is er een klein feestje te vieren, want dan is het Disney Plus Day. Hierdoor kun je een maand naar de streamingdienst kijken voor 1,99 euro.

Lees verder na de advertentie.

Disney Plus korting voor aankomende Disney Day

Normaal kost een abonnement van een maand op Disney Plus 8,99 euro of 89,99 euro voor een heel jaar. Vanwege Disney Plus Day scoor je nu een leuke korting. Als je als nieuwe abonnee een abonnement afsluit, kost de eerste maand je slechts 1,99 euro. Je hebt tot en met 19 september om te kiezen voor een abonnement. Ben je al lid van de dienst, dan heb je helaas pech en kom je niet in aanmerking voor deze aanbieding.

Disney Plus

Ruimer aanbod, hogere prijs

Toen Disney Plus in 2019 in Nederland werd gelanceerd, kostte een abonnement nog 6,99 euro per maand of 69,99 per jaar. De prijs is inmiddels dus flink gestegen, maar het aanbod wordt ook alsmaar groter. Zo kun je als abonnee inmiddels ook genieten van Disney Plus Star.

Met Star richt Disney zich op volwassenen met een breed scala aan series en films. Vanaf Disney Plus Day is er ook weer allerlei nieuwe content te zien. Zo zijn recente bioscoopfilms als Thor: Love and Thunder en Pinocchio daar nu te zien. Ook series als She-Hulk of het prachtige Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return kijk je nu op Disney Plus.

Keuze uit tig streamingdiensten in Nederland

Het aanbod van streamingdiensten wordt alsmaar groter. Zo zijn er natuurlijk al de gevestigde namen als Netflix, Discovery Plus, Videoland of bijvoorbeeld Amazon Prime Video. Ook HBO Max en Viaplay zijn inmiddels beschikbaar in Nederland en later dit jaar volgt de release van SkyShowtime.

Bij welke diensten ben je nu al geabonneerd en is dat genoeg voor jou of niet? Zo niet, bij welke service zou je nog wel een account willen hebben? Laat het weten in de reacties hieronder!

Lees meer over Disney Plus op Android Planet:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu