Gerucht: LG G7 krijgt hogere adviesprijs, release in mei

Wouter Nijsen
13 maart 2018, 14:51
1 min leestijd
Gerucht: LG G7 krijgt hogere adviesprijs, release in mei

Het doorgaans betrouwbare ETNews meldt dat de LG G7 in mei wordt uitgebracht en een hogere adviesprijs krijgt dan zijn voorganger. Ook zijn er diverse specificaties van het toestel gelekt.

Lees verder na de advertentie.

‘LG G7 in mei’

Volgens de bron gaat de G7 850 tot 950 dollar kosten, wat in Europa mogelijk neerkomt op zo’n 850 euro. Daarmee zou het toestel bij verschijning 100 euro duurder zijn dan zijn voorganger. De LG G6 zakte in een aantal maanden echter flink in prijs en haal je tegenwoordig voor zo’n 400 euro in huis.

Als we het gerucht mogen geloven, wordt het aanstaande vlaggenschip eind april aangekondigd, waarna de release ergens in mei plaatsvindt. Daarmee komt het toestel iets later in jaar dan de G6, wat te maken heeft met de release van de V30. Die werd vorig jaar een paar maanden uitgesteld en verscheen uiteindelijk pas begin december in Nederland.

Meer over de LG G7

Over de LG G7 is al het één en ander bekend. Zo zou de telefoon een voorkantvullend oled-scherm krijgen met een ‘notch’ aan de bovenkant. Hiermee volgt LG verschillende andere fabrikanten, die hun smartphones ook een dergelijke uitsnede aan de bovenkant van het display geven. De Huawei P20 krijgt bijvoorbeeld ook een notch. Verder verwachten we een Snapdragon 845-chip, 6GB RAM, 64GB opslag, Android 8.0 (Oreo), dubbele camera en 3000 mAh-accu.

Het is nog onduidelijk wanneer de onthulling van de LG G7 precies plaatsvindt, maar hier komen we waarschijnlijk snel meer over te weten. Het toestel zou al kort zijn getoond tijdens MWC, al ging het hier om een vroege versie van de G7.

Lees het laatste nieuws over LG

Bron: ETNews
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu