Download de Android Planet app

Android Planet

Gratis - Google Play
Download

Motorola Moto G5S Plus

Motorola Moto G5S Plus
Scherm 5.5 inch
Camera 13 megapixel
Prijs

Motorola Moto G5S Plus: midranger met dubbele camera

De Motorola Moto G5S Plus is een verbeterde versie van de Moto G5 Plus, die in april 2017 in de Benelux verscheen. Het toestel heeft – in tegenstelling tot zijn voorganger – een volledig metalen behuizing en brengt diverse verbeteringen met zich mee. Zo is het scherm gegroeid van 5,2 inch naar 5,5 inch, waarbij wel dezelfde full-hd-resolutie (1920 bij 1080 pixels) wordt gehanteerd.

Belangrijker is dat de camera flink is verbeterd. De Moto G5S Plus heeft een dubbele camera, waarmee je mooiere beelden maakt en bijvoorbeeld een fraai schermdiepte-effect kan creëren. Verder draait de Moto G5S Plus op een Snapdragon 625-chip met 3GB RAM en 32GB aan opslagruimte. De smartphone is de krachtigere versie van de Moto G5S.

De Motorola Moto G5S Plus in vogelvlucht

De Motorola Moto G5S Plus is vooral interessant wanneer je op zoek bent naar een vlot toestel met fijne software en een goede camera. Ook het feit dat de software lekker vlot werkt en nauwelijks wordt aangepast, is een voordeel. Hieronder zetten we de belangrijkste features van de smartphone op een rijtje.

  • 5,5 inch-scherm met resolutie van 1920 bij 1080 pixels
  • Dubbele 13 megapixel-camera aan de achterkant
  • Draait uit de doos op Android 7.1 (Nougat)
  • Voorzien van Snapdragon 625-chip met 3GB RAM
  • 32GB aan opslagruimte, uitbreidbaar met micro-sd-kaartje
  • Voorzien van vlotte vingerafdrukscanner

Meer over de Motorola Moto G5S Plus

De ‘S’ in de naam Moto G5S Plus staat voor ‘Special Edition’, en dat betekent ook dat de smartphone een stukje duurder is. Het toestel kost bij verschijning 299 euro, wat ongeveer 50 euro meer is dan dat de prijs van de reguliere Moto G5 Plus. Voor dit bedrag haal je wel een vlotte smartphone in huis, die beschikt over een mooi design en dubbele camera.

Motorola Moto G5S Plus officieel

De camera is dan ook de belangrijkste verbetering die de telefoon introduceert. Het is het eerste Moto G-toestel met twee cameralenzen, die gecombineerd zorgen voor betere foto’s en meer mogelijkheden. Met de camera is het ook mogelijk om 4K-video’s te maken, al kun je ook voor full-hd kiezen. Aan de voorkant zit een verbeterde 8 megapixel-frontcamera (in plaats van 5 megapixel) met een led-flitser.

Uit de doos draait de Motorola Moto G5S Plus op Android 7.1 (Nougat). Dit een recente versie van het mobiele besturingssysteem, al komt er straks ook een update naar Android 8.0. Fijn aan de software van de G5S Plus is dat Lenovo nauwelijks aanpassingen heeft gedaan en dicht bij stock-Android blijft. De accucapaciteit bedraagt 3000 mAh.

Moto G5S Plus release en prijs

De Motorola Moto G5S Plus verschijnt binnenkort in de Benelux, maar de exacte releasedatum is nog onbekend. De smartphone kost 299 euro en verschijnt in drie kleuren: grijs, goud en blauw. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over het toestel.

Motorola Moto G5S Plus
Welke Motorola Moto G5S Plus wil je?
Motorola Moto G5S Plus met abonnement
Toestel eenmalig € 0,00
€ 12,50 p/m Abo: € 7,50 p/m Toestel: € 5,00 p/m
Sim only nodig?

Laatste berichten

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 2

Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings)update – week 2

Nieuws Wekelijks zetten we alle Android beveiligingsupdates van populaire smartphones op een rijtje voor je. Met deze week onder andere een belangrijke bugfix van Xiaomi!
Cashback-actie Motorola geeft extra korting op ‘oude’ Moto G5S en G5S Plus

Cashback-actie Motorola geeft extra korting op ‘oude’ Moto G5S en G5S Plus

Deals De Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus zijn slechts een paar maanden oud, maar worden dit voorjaar flink afgeprijsd. Dankzij een tijdelijke cashback-actie zijn ze extra voordelig.
Deze Motorola-smartphones krijgen een update naar Android 8.0

Deze Motorola-smartphones krijgen een update naar Android 8.0

Nieuws Motorola heeft een overzicht vrijgegeven van de smartphones die een update naar Android 8.0 (Oreo) ontvangen. Opvallende afwezige is de Moto E-reeks.
Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus nu in Nederland te koop

Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus nu in Nederland te koop

Deals Motorola's budgetassortiment wordt vandaag uitgebreid met een tweetal nieuwe Android-smartphones. De onlangs aangekondigde Moto G5S en Moto G5S Plus zijn nu te koop.
Motorola breidt assortiment uit met Moto G5S en G5S Plus – update

Motorola breidt assortiment uit met Moto G5S en G5S Plus – update

Nieuws Motorola lanceert wederom een tweetal nieuwe budgetsmartphones. De Motorola Moto G5S en Moto G5S Plus zijn upgrades voor de recent verschenen budgettoestellen.