De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Huawei stuurt uitnodigingen voor presentatie Mate 10

Wouter Nijsen
17 augustus 2017, 18:27
1 min leestijd
Huawei stuurt uitnodigingen voor presentatie Mate 10

Huawei heeft uitnodigingen verstuurd voor een event op 16 oktober, dat in München plaatsvindt. Op dit evenement wordt waarschijnlijk de Mate 10 onthuld, het nieuwe vlaggenschip van het Chinese bedrijf.

Huawei Mate 10 presentatie

Hoewel de uitnodiging niet veel loslaat, wordt wel bevestigd dat het nieuwe Huawei-event in oktober wordt georganiseerd. Dit komt overeen met eerdere geruchten, die al spraken over een onthulling op 16 oktober. De smartphone is de opvolger van de Huawei Mate 9 die vorig jaar in november werd gepresenteerd.

huawei mate 10 presentatie

Hoewel er nog weinig over de Huawei Mate 10 bekend is, liet ceo Richard Yu al wel weten dat de telefoon een voorkantvullend scherm, betere camera en de optie om de accu nog sneller op te laden, krijgt. Verder zou er een goedkopere versie van de Mate 10 verschijnen, de zogeheten Mate 10 Lite.

Dit toestel zou de helft goedkoper zijn dan de ‘normale’ Mate 10, die volgens geruchten een adviesprijs van ruim 900 euro heeft. Dit is opvallend, aangezien zijn voorganger voor fors minder werd verkocht (699 euro). Op 16 oktober komen we te weten wat de definitieve prijs wordt en wanneer de telefoon in de Benelux verschijnt.

Lees het laatste nieuws over Huawei

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Huawei Mate 10
Huawei Mate 10

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu