De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘OnePlus 3 goedkoper dan voorganger, verschijnt in twee versies’

Wouter Nijsen
2 mei 2016, 14:51
1 min leestijd
‘OnePlus 3 goedkoper dan voorganger, verschijnt in twee versies’

Later dit jaar wordt de OnePlus 3 verwacht en langzaam maar zeker komen we steeds meer over het toestel te weten. Nu is de prijs gelekt, waarbij wordt verwacht dat er twee versies komen.

Lees verder na de advertentie.

`OnePlus 3 prijs bedraagt 270 euro`

Volgens GizmoChina, dat informatie zou hebben gekregen van een OnePlus-medewerker, komen er twee versies van de OnePlus 3. Het gaat om variant  met 4GB RAM, 32GB aan opslagruimte en een versie met 6GB RAM en 64GB aan opslagruimte. Beide versies worden waarschijnlijk aangedreven door de Snapdragon 820-chip, die ook in bijvoorbeeld de LG G5 en HTC 10 terug te vinden is.

oneplus 3 prijs

Volgens de bron gaat de OnePlus 3 1999 yuan kosten, wat omgerekend zo`n 270 euro is. Daarmee zou het toestel bij verschijning goedkoper zijn dan de OnePlus 2, die werd verkocht voor 339 euro. De OnePlus One en OnePlus X hadden een prijs van 269 euro. De 6GB RAM-variant van de OnePlus 3 is logischerwijs een stukje duurder, al is niet bekend wat de precieze prijs zal zijn.

Meer over de OnePlus 3

Vorige  maand werd duidelijk dat de OnePlus 3 waarschijnlijk in juni wordt gelanceerd en een nieuw design krijgt. OnePlus heeft verder weinig over zijn verwachte vlaggenschip uitgelaten. Ook is het onduidelijk of OnePlus het invitesysteem zal hanteren.

Naar verluidt is de OnePlus 3 voorzien van een 5,5 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels, een 16 megapixel-camera en 8 megapixel-frontcamera. De smartphone zou verder over een grotere accu beschikken en draaien op de nieuwste versie van OxygenOS. Laatstgenoemde is gebaseerd op Android 6.0 (Marshmallow).

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Bron: GizmoChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus Three
OnePlus Three

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu