De beste smartphone aanbiedingen van september

Samsung Galaxy Z Fold3 en Flip3

Samsung heeft de Galaxy Z Fold3 5G en Flip3 5G geïntroduceerd! De smartphones zijn de opvolgers van de Galaxy Z Fold 2 en Galaxy Z Flip en op verschillende punten verbeterd. Ook zijn ze een stuk goedkoper geworden, waardoor de opvouwbare toestellen voor meer mensen aantrekkelijker moeten worden.

Zo krijg je bij Samsung nu 100 euro extra inruilwaarde op je oude telefoon en gratis Samsung Care+. Je kunt de Z Fold3 en Flip3 bestellen bij onderstaande shops.


Samsung Galaxy S21

De Samsung Galaxy S21-telefoons zijn de belangrijkste high-end smartphones van de fabrikant dit jaar. De Samsung S21, S21 Plus en S21 Ultra zijn begin 2021 uitgebracht en de opvolgers van de S20-serie. De Samsung S21 is het compacte ‘instapmodel’. Dit model is in vier kleuren verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslag. De S21 Plus is iets groter met dezelfde specificaties en de S21 Ultra biedt het grootste scherm met de beste hardware. Met alle drie de modellen ben je klaar voor de toekomst dankzij de 5G-ondersteuning.

Momenteel kun je bij alle providers profiteren van een speciale actie. Zo ontvang je bij Vodafone tot 300 euro korting op de S21 en tot 252 euro op de S21 Plus. Bij Tele2 krijg je op alle drie de modellen momenteel 78 euro voordeel. T-Mobile geeft nu 10 euro korting per maand op je bundel. Bij KPN ontvang je tijdelijk extra korting op een unlimited data-abonnement.


Samsung S20 FE nu tijdelijk extra voordelig

De Samsung Galaxy S20 FE is een high-end, maar een goed betaalbaar toestel. De ‘FE’ in de naam Samsung Galaxy S20 FE staat voor ‘Fan Edition’. De telefoon heeft een 120Hz-scherm, waardoor beelden heel vloeiend ogen. Dat 6,5 inch-display heeft een resolutie van 2400 bij 1080 pixels en dat zorgt ervoor dat alles er lekker scherp uitziet. De smartphone is verkrijgbaar in allerlei frisse kleurtjes.

Momenteel ontvang je bij elke provider een speciale actie. Vodafone geeft tot 192 euro korting op je abonnement. Ook Tele2 geeft een totaal korting van 78 euro weg. Bij KPN is de S20 FE tijdelijk in prijs verlaagd en t-mobile geeft 10 euro korting op je abonnement. Bekijk hieronder alle aanbiedingen.


Tijdelijk gratis Xiaomi Mi Band 6 t.w.v. 44,99

Bij Ben, Tele2 en T-Mobile krijg je tijdelijk bij alle Xiaomi-telefoons in hun aanbod een gratis Xiaomi Mi Band 6 cadeau t.w.v. 44,99 euro. De actie loopt van 16 augustus t/m 13 september en geldt exclusief bij deze drie providers. De Xiaomi Mi Band 6 is een uitstekend sporthorloge met veel praktische functies. Zo heeft de smartwatch 30 verschillende fitnessmodi en kun je tot een diepte van 50 meter zelfs duiken, zwemmen en surfen met je horloge.


Tele2 – Dit wil ik weken:

Bij Tele2 zijn de Dit Wil Ik Weken weer van start gegaan. Momenteel betaal je bij een nieuw abonnement geen aansluitkosten t.w.v. €30. Daarnaast ontvang je ook tijdelijk extra korting op de 20GB databundel. Verder kun je bij Tele2 momenteel ook korting krijgen op een sim only-abonnement. Op de 20GB databundel ontvang je nu 68 euro voordeel.


We doen uiteraard ons best om bovenstaande informatie regelmatig te controleren op juistheid. We kunnen echter niet garanderen dat deze op elk moment volledig klopt. Andere prijs gezien? Laat het ons dan weten, dan passen we dit uiteraard direct aan.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de marketingafdeling van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's