De beste smartphone aanbiedingen van Januari 2022

Samsung Galaxy Z Fold3 en Flip3 – tot €200 cashback

Samsung heeft onlangs de Galaxy Z Fold3 5G en Flip3 5G geïntroduceerd. De smartphones zijn de opvolgers van de Galaxy Z Fold 2 en Galaxy Z Flip en op verschillende punten verbeterd. Ook zijn ze een stuk goedkoper geworden, waardoor de opvouwbare toestellen voor meer mensen aantrekkelijker moeten worden.

Samsung Galaxy Z Fold3 5G aanbieding: tijdelijk met 200 euro cashback

Tijdelijk profiteer je bij de Samsung Galaxy Z Fold3 5G van 200 euro cashback. Daarnaast ontvang je bij diverse providers ook nog korting op je bundel. Zo krijg je bij T-Mobile 12,50 euro korting per maand op een bundel met 8GB data. KPN is erg voordelig met unlimited data, en geeft tot 10 euro korting per maand. Daarnaast krijg je bij een aantal abonnement ook nog eens 2GB cadeau. Tot slot hoef je bij Vodafone geen aansluitkosten te betalen en krijg je momenteel een extra korting op het abonnement van 12.5GB, daarmee kan je voordeel oplopen tot 6,50 euro korting per maand op je bundel.

Haal jij het toestel toch liever los in huis zonder abonnement, dan profiteer je ook van de actie die tijdelijk loopt. Let op de aanbieding geldt tot en met zondag 23 januari 2022 Wees er wel snel bij, want op = op.

samsung galaxy z fold 3 officieel

Samsung Galaxy Z Flip3 5G aanbieding: nu met 150 euro cashback

Op de Samsung Galaxy Z Flip3 5G ontvang je tijdelijk vanuit Samsung 150 euro cashback. Deze actie loopt tot en met 23 januari 2022.

Verder ontvang je bij T-Mobile wederom 12,50 euro korting per maand op je bundel. Hiermee loopt je voordeel op tot 222 euro. Bij KPN profiteer je tijdelijk van extra voordeel op unlimited data en kan je voordeel oplopen tot 10 euro korting per maand. Ook hier kan je tot 2GB cadeau krijgen bij diverse abonnement. Heb je liever een abonnement van Vodafone, dan profiteer je wederom tot 6,50 euro korting per maand op 12.5GB data als je al internet van Ziggo hebt.


Samsung Galaxy S21-serie: nu tot 200 euro cashback

De Samsung Galaxy S21-telefoons zijn de belangrijkste high-end smartphones van de fabrikant dit jaar. De Samsung S21, S21 Plus en S21 Ultra zijn begin 2021 uitgebracht en de opvolgers van de S20-serie. De Samsung S21 is het compacte ‘instapmodel’. Dit model is in vier kleuren verkrijgbaar met 128GB of 256GB opslag. De S21 Plus is iets groter met dezelfde specificaties en de S21 Ultra biedt het grootste scherm met de beste hardware. Met alle drie de modellen ben je klaar voor de toekomst dankzij de 5G-ondersteuning.

Van 2 januari tot en met 23 januari profiteer je van een cashback-actie op de S21-serie. Op de S21 en S21 Plus krijg je 100 euro cashback, en op de S21 Ultra maar liefst 200 euro. Deze actie loopt bij diverse shops en providers.

Ook op de Samsung S21-serie ontvang je bij veel providers voordeel op de bundel. Zo ontvang je bij Vodafone tot 6,50 euro korting per maand op de Samsung S21, S21 Plus en Ultra. Bij T-Mobile ontvang je bij alle drie de modellen 12,50 korting per maand op een bundel met 8GB data vanwege de Super Limited Super Deals. Bij KPN profiteer je van € 2,50 extra korting per maand op unlimited data, waarmee je voordeel kan oplopen tot 10 euro korting per maand.

Samsung S21 aanbieding

Samsung S21 Plus aanbieding

Samsung S21 Ultra aanbieding


Samsung Galaxy A52s: 50 euro cashback

De Samsung Galaxy A52s is een goed betaalbare en populaire smartphone van Samsung. Dit toestel valt binnen de Galaxy A-lijn van Samsung en is daarmee een stuk goedkoper dat de Galaxy Z- en S-serie. Verder heeft de A52s een mooi en vloeiend scherm, snelle hardware en een batterij die lang meegaat. Tijdelijk ontvang je op de Samsung A52s een cashback van 50 euro .

De Samsung Galaxy A52s is momenteel ook bij alle providers aantrekkelijk geprijsd. Vodafone geeft tijdens de Vodafone Runners namelijk tot 253 euro korting op je abonnement. Bij KPN is de A52s in prijs verlaagd en ontvang je tot 10 euro korting op unlimited data. T-Mobile geeft 10 euro korting op je bundel.

samsung galaxy a52s review

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de marketingafdeling van Android Planet zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan Android Planet een commissie ontvangen.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's