Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 35

Colin Baak
1 september 2023, 16:53
3 min leestijd
Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 35

Benieuwd naar de updates van deze week, check dan snel dit overzicht op Android Planet! Zelf een update gespot, laat het ons weten in de comments!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 35 – 2023

Android Planet houdt je dagelijks op de hoogte over smartphones die updates ontvangen. Meestal gaat het dan om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze naar Android 13 bijgewerkt worden.

Wil je weten wanneer jouw telefoon zo’n update krijgt? Neem dan een kijkje in het Android 13-update-overzicht. Hier houden we heel precies bij welke smartphones wanneer een Android-versie-update krijgen.

Naast versie-updates zijn er ook beveiligingsupdates. Deze zijn minder spectaculair (omdat ze geen nieuwe functies toevoegen), maar minstens zo belangrijk. Veiligheidsupdates zorgen er namelijk voor dat je toestel veilig blijft door kwaadaardige zaken als adwaremalware en andere virussen buiten de deur te houden. Fabrikanten brengen beveiligingsupdates het hele jaar door uit. Voor de volledigheid verzamelen we deze daarom in dit overzicht.

Nokia

  • Nokia G50 – Beveiligingsupdate augustus 2023
  • Nokia G60 – beveiligingsupdate augustus 2023
  • Nokia X20 – beveiligingsupdate augustus 2023
  • Nokia X30 – beveiligingsupdate augustus 2023
  • Nokia XR20 – beveiligingsupdate augustus 2023

Nothing

Nothing Phone (1)

OnePlus

Poco

Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 Plus review

Mijn smartphone staat er niet tussen, en nu?

Geen zorgen! Het is heel goed mogelijk dat jouw toestel niet in de lijst staat. Android-updates rollen gedurende het hele jaar door uit, dus misschien staat ‘ie er in de volgende editie wel bij.

Zelfs als je smartphone wél in het overzicht staat, moet je misschien nog even geduld hebben. Meestal duurt het een paar dagen tot een week voordat een nieuwe Android-update alle exemplaren heeft bereikt.

Wil je op de hoogte blijven van het volgende overzicht met Android-updates? Volg Android Planet dan via de officiële app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ons ook volgen via Google Nieuws of social media: TwitterInstagram en Facebook.

Tot slot willen we de lezers bedanken. Dit overzicht kunnen we namelijk niet maken zonder jullie handige tips. Daarover gesproken: heb jij een update ontvangen, maar staat ‘ie niet in de lijst? Laat het dan even weten in de reacties onder dit artikel. Dan voegen wij de update zo snel mogelijk toe.

Bedankt voor de tips: Rolf, A.C., Dennis, Jan Paul, William, Geert, Ruud

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Nokia G50
Nokia G50

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu