De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 15

Colin Baak
15 april 2022, 17:13
2 min leestijd
Krijgt jouw telefoon een Android-update? Check het in ons overzicht – week 15

Android 12 rolt uit voor een van de populairste toestellen van afgelopen jaren? Weet jij direct welke dat is? Ook vind je in dit Android updates-overzicht natuurlijk al het andere update-nieuws!

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate overzicht van week 15 – 2022

Android Planet schrijft dagelijks over smartphones die updates ontvangen. Het gaat dan meestal om toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld wanneer een telefoon van Android 11 naar Android 12 gaat.

Wil je precies weten wanneer jouw toestel aan de beurt is? Neem dan een kijkje in het Android 11 update-overzicht, of het Android 12 update-overzicht. In deze artikelen houden we precies bij welke smartphones een versie-update krijgen.

Maar, vlak de beveiligingsupdates niet uit. Deze voegen geen nieuwe functies toe, maar zijn wel heel belangrijk. Een nieuwe beveiligingsupdate houdt narigheid als adware, malware en andere virussen buiten de deur. Fabrikanten rollen dit soort updates het hele jaar door uit, waarna wij ze in dit wekelijkse overzicht verzamelen.

Nokia

  • Nokia T20 – Beveiligingsupdate maart 2022

Oppo

  • Oppo A74 – Android 12 en ColorOS 12-schil

Poco

Realme

Samsung Galaxy Z Fold 3

Samsung

Waarom staat mijn telefoon er niet tussen?

Het is heel goed mogelijk dat jouw smartphone niet in de lijst staat. Fabrikanten brengen Android-beveiligingsupdates het hele jaar door uit, dus misschien staat ‘ie er in de volgende editie wél tussen.

Zelfs als je smartphone wel in het overzicht staat moet je wellicht nog even geduld hebben. Het duurt soms een paar dagen voordat de update naar alle exemplaren van een model is uitgerold.

Ben je benieuwd naar het volgende overzicht? Volg ons dan door de gratis Android Planet-app te downloaden, of schrijf je in voor de nieuwsbrief (die uiteraard ook kosteloos is).

Tot slot: dit overzicht maken we gezamenlijk met onze lezers. Jullie tips helpen ons enorm! Heeft jouw smartphone wel een update gekregen, maar staat hij niet in de lijst? Laat dan een reactie achter zodat wij ‘m kunnen toevoegen.

Hoe Android-updates jouw smartphone vernieuwen en beschermen

Jimmy, Ron, William, Martijn, Ralf, Kevin & Katty: dank voor het doorgeven!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Nokia 4.2
Nokia 4.2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu