Op deze smartphones gaat Fortnite voor Android werken

De populaire online multiplayergame Fortnite komt deze zomer naar Android, maar een officiële releasedatum is nog niet bekend. Wel heeft ontwikkelaar Epic Games een lijst met toestellen online gezet die straks met de game werken. Zit jouw smartphone erbij?

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Fortnite op Android-toestellen

De iOS-versie van Fortnite is sinds april op iOS beschikbaar en een enorm succes. Daarom maakte Epic Games eerder dit jaar bekend dat het spel ook naar Android komt. Op de officiële release moeten we nog even wachten, wel weten we op welke Android-telefoons de game straks draait. Check in de lijst hieronder of jouw toestel compatibel is.

Samsung

Huawei

Google

Nokia

Motorola

LG

Sony

Razer

Meer over Fortnite

Fortnite is op dit moment speelbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en iOS. De game is een groot succes. Met de iOS-versie verdiende Epic Games in negentig dagen maar liefst 100 miljoen dollar.

fortnite apk downloaden

De game is volledig gratis te spelen. Spelers kunnen geld uitgeven aan cosmetische items, zoals kleding en dansjes voor hun personage. Door items te kopen krijgen spelers overigens geen voordeel in de game.

Op de hoogte blijven van de release van Fortnite? Download de Android Planet-app, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.