De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Updateschema Samsung bekend: dit is wanneer je telefoon Android 13 krijgt

Tim Ligterink
1 november 2022, 9:55
2 min leestijd
Updateschema Samsung bekend: dit is wanneer je telefoon Android 13 krijgt

Het updateschema voor Android 13 met One UI 5 van Samsung is verschenen. Daarin is te zien welke toestellen nog dit jaar kunnen genieten van de software-upgrade en welke toestellen volgend jaar aan de beurt zijn.

Lees verder na de advertentie.

Samsungs-updateschema voor Android 13

De grote smartphonefabrikant uit Zuid-Korea heeft een lijst met data en toestellen gepubliceerd, waar duidelijk te zien is welke smartphone wanneer de nieuwe software krijgt. In onderstaand schema vind je de updatedatum per Samsung-smartphone of -tablet.

Eerder lekte al een schema van de Zuid-Koreaanse markt waarover we toen gepubliceerd hebben, onderstaande info geldt voor Duitsland. We hebben het artikel namelijk een update gegeven met die details. Daardoor kunnen er nog wel kleine veranderingen optreden voor de Nederlandse en Belgische markt, maar die zullen niet heel groot zijn.

Oktober 2022

November 2022

samsung galaxy s21 ultra review-update

December 2022

Januari 2023

Samsung Galaxy Xcover Pro

Februari 2022

Dit is Android 13 voor Samsung

One UI 5 is de nieuwste versie van Samsung’s schil en speciaal ontworpen voor Android 13. Na de software-update krijg je automatisch One UI 5 en met de skin komen aanpassingen aan het ontwerp, meer functies en snellere animaties.

De basis-iconen op je homescreen zijn een tikkeltje anders dan bij Android 12 en er is een groter aanbod aan persoonlijke instellingen. Zo pas je widgets aan naar de kleur en stijl van je achtergrond, koppel je meerdere widgets aan elkaar en meer.

Daarnaast is multitasking verder uitgebreid. Met een aantal simpele veegbewegingen tover je twee apps tegelijk in beeld. Ook de camera-app en galerij zijn verder uitgebreid met professionele opties tijdens het maken van een fotootje. Notificaties zijn per app aan te passen. Zo zie je alleen belangrijke informatie van de apps die jij belangrijk vindt.

Benieuwd wanneer jouw toestel (Samsung of niet) Android 13 krijgt? Check dan ook ons uitgebreide Android 13 update-overzicht. Daarin vertellen we je alles over de komende software-update voor merken als Nokia, Motorola, Xiaomi en OnePlus.

Lees het laatste nieuws over Samsung:

Je leest een artikel dat eerder op onze website is verschenen. We hebben de informatie bijgewerkt en het artikel opnieuw gepubliceerd.

Bron: Sammobile
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu